Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Indien u niet akkoord gaat kan het zijn dat bepaalde onderdelen van de website niet goed functioneren.
MENU

De watersportvereniging Lelystadhaven is in 1993 opgericht als een vereniging van een aantal ligplaatshouders in de Jachthaven van Lelystad Haven. In aanvang waren vrijwel alle leden toerzeilers, maar sinds 2002 hebben we een zeer actief wedstrijdcircuit. De vereniging organiseert dan ook verschillende evenementen zodat er voor ieder wat wils is.
De evenementen worden door leden van de vereniging en het bestuur georganiseerd vanuit de Jachthaven Lelystad haven die ons faciliteert met professionele ondersteuning zoals het inzetten van de rib en het uitzetten van wedstrijdboeien bij wedstrijdevenementen. In port side (de drijvende uitbater van de haven) heffen we met elkaar het glas en evalueren we de wedstrijd nog eens dunnetjes met elkaar.

Lid watersportverbond
Watersportvereniging Lelystadhaven is aangesloten bij het Watersportverbond onder nummer 593. Met uw lidmaatschap van watersportvereniging Lelystad haven bent u ook automatisch lid van het Watersportverbond. Uw lidmaatschap geeft u daarmee toegang tot alle faciliteiten van het watersportverbond, zoals de mogelijkheid tot het aanvragen van een meetbrief.

Sponsoren

Als watersportvereniging organiseren we evenementen. Deze kunnen niet zonder commitment van onze leden, maar ook sponsoren zijn hierbij zeer belangrijk. We kunnen rekenen op een aantal trouwe sponsoren. Wil je ook watersport evenementen mogelijk maken vanuit je bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op. info@wsvlh.nl

Onze sponsoren zijn:

Modus Marine: Full Service. Zorgeloos varen

www.modus-marine.nl

Navionics: Let us be your guide!

www.navionics.com

 
Lid worden?
U kunt zich via de website aanmelden als lid.
De contributie wordt jaarlijks op de algemene ledenvergadering vastgesteld en bedraagt op dit moment 70,00 per jaar. Voor deelname aan evenementen betaalt u vooraf per evenement.

Bestuur
Het bestuur bestaat uit 6 enthousiaste leden.

 

Privacy

Privacy Statement