Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Indien u niet akkoord gaat kan het zijn dat bepaalde onderdelen van de website niet goed functioneren.
MENU

Inschrijven

http://www.wsvlelystadhaven.nl/pages/evenementen/wedstrijden/woensdagavond-cup/inschrijven/inschrijven-woensdagavond-cup.php

Uitslagen

http://www.wsvlh.nl/pages/evenementen/wedstrijden/woensdagavond-cup/uitslagen-2020.php

Wedstrijd documenten

http://www.wsvlh.nl/pages/evenementen/wedstrijden/woensdagavond-cup/wedstrijddocumenten.php

Mededelingen

http://www.wsvlh.nl/pages/evenementen/wedstrijden/woensdagavond-cup/mededelingen.php

 

Woensdagavond Cup 2021

We willen graag dat deelnemers de eerste helft van de week zich zullen verkneukelen op de avond van de bollende zeilen en de tweede helft van de week kunnen terugblikken op de gezelligste avond van de week. WSV Lelystadhaven organiseert van 5 mei tot en met 30 september 2021 elke woensdagavond een avondwedstrijd voor leden van de vereniging. De wedstrijden worden gevaren op het Markermeer, vanuit Jachthaven Lelystad Haven.

De wedstrijden staan open voor monohulls vanaf 20 voet lengte over alles. De woensdagavondwedstrijden die meetellen voor de WA cup zijn verdeeld in 2 series.

Bij beide series worden zowel wedstrijden gevaren waarbij een rondje om de bestaande betonning moet worden gevaren (Lang) als wedstrijden waarvoor een windward-leeward (Up/Down) baan wordt uitgelegd (Kort). In het schema is een mogelijke verdeling gemaakt van de lange en korte baan wedstrijden.

Benieuwd naar de deelnemers? Bij de uitslagen kun je zien wie er mee doen aan de woensdagavondcup.

Schrijf je in via deze link, of bovenstaande inschrijfblok.